Elektronika

Terminálok

TOUCH1200®

Legújabb generációs ISOBUS terminál, mely fektetve és állítva is használható. A 12,1” kijelző egyszerre öt funkció megjelenítésére képes. A GSM modem az alapfelszereltség részét képezi, mely az összes adatot közvetlenül a Farmpilot portálra továbbítja. Lehetővé teszi az összes permetezőgép funkció vezérlését. Felszerelhető TRACK-Leader (műholdas navigáció), vagy SECTION-Control (műholdas szakasz kikapcsolás) alkalmazással. Használható a TRACK-Leader Auto ® automatikus kormányrendszerrel.

mennyiség szabályzás: navigáció: GPS-es szakasz kikapcsolás :
igen lehetséges felszerelni lehetséges felszerelni
 
 

TOUCH800®

Megfelel az ISOBUS szabványnak. A permetezőgép összes funkciójának vezérlése, felszerelhető TRACK-Leader alkalmazással (műholdas navigáció), vagy SECTION-Control alkalmazással (műholdas szakasz kikapcsolás). Az érintőképernyős 8” kijelző egyszerre két munkaképernyő megjelenítésére képes. Használható a TRACK-Leader Auto ® automatikus kormányrendszerrel.

mennyiség szabályzás: navigáció: GPS-es szakasz kikapcsolás:
igen lehetséges felszerelni lehetséges felszerelni
 

COMFORT-Terminal

LCD 10,4” kijelzővel szerelt terminál, mely kielégíti a precíziós gazdálkodás legmagasabb követelményeit is. Megfelel az ISOBUS szabványnak és a permetezőgép működtetéséhez szükséges összes funkciót biztosítja. Más alkalmazásokkal is felszerelhető például: TRACK-Leader (műholdas navigáció), vagy SECTION-Control (műholdas szakasz kikapcsolás). A COMFORT-Terminál GSM modemmel lehetővé teszi az adatok közvetlen elküldését a Farmpilot portálra. 

mennyiség szabályzás: navigáció: GPS-es szakasz kikapcsolás:
igen lehetséges felszerelni lehetséges felszerelni
 

BASIC-Terminal

Megfelel az ISOBUS szabványnak és a permetezőgép működtetéséhez szükséges alap funkciókat biztosítja egy 5,7“ fő kijelzővel. Más alkalmazásokkal is felszerelhető például: TRACK-Leader (műholdas navigáció), vagy SECTION-Control (műholdas szakasz kikapcsolás).

mennyiség szabályzás: navigáció: GPS-es szakasz kikapcsolás:
igen lehetséges felszerelni lehetséges felszerelni
 

StopSpray

StopSpray ISOBUS rendszerrel - gazdaságos és kényelmes navigációs és permetezésvezérlő rendszer GPS szakasz kikapcsolással. A TRACK-Guide terminál az alap, ami más alkalmazásokkal is bővíthető. Maximum 9 szakasz vezérlésére alkalmas.

mennyiség szabályzás navigáció: GPS-es szakasz kikapcsolás:
igen igen igen
 
 
 


Szoftver

SECTION-Control

Szoftver az automatikus szakasz kikapcsoláshoz ISOBUS terminállal, Track-Leader alkalmazással és GPS jellel rendelkező gépekhez. A Section-Control permetezőgépeknél, vetőgépeknél és műtrágyaszóróknál használható. 

TRACK-Leader

Navigációs szoftver a D-GPS vevőhöz csatlakoztatott terminálokhoz, lehetővé téve a párhuzamos nyomkövetést A/B-, A+-, Multi A-B, Kör-, Forgó- vagy Kontúr módban.

 

Vezérlőegység / számítógép

SPRAYDOS

Teljesen automatikus vezérlőegység permetezőgépekhez. Alkalmas maximum 9 szakasz vezérlésre, a szórókeret nyitására/csukására és billentésére, többszörös fúvókák manuális kapcsolására (SELEJET). Kijelzi a tartályszintet és a permetezési nyomást. 

mennyiség szabályzás navigáció: GPS-es szakasz kikapcsolás:
igen no no
 
 
 
 
 


Kiegészítő felszerelés

TANK-Control III

ISOBUS kompatibilis rendszer a tartályfeltöltéshez és a permetezőgép öblítéséhez. A permetezési dózis kiszámítása. Funkcióvezérlés külső monitorról, vagy a fülkében lévő terminálról. 

 

Vevők:


D-GPS / GLONASS AG-STAR jel vevő


(Pontosság+/- 20 cm)

D-GPS EGNOS A101 jel vevő


(Pontosság+/- 25 cm)

D-GPS GLONASS Smart 6L jel vevő Standard / RTK

  • L1/L2 zóna támogatás
  • Alapváltozat (Pontosság +/- 15 cm)
  • RTK változat - fizetős korrekció (Pontosság +/- 2 cm)

 

Érdeklődik a gép iránt? Lépjen kapcsolatba velünk!

Ön is összeállíthatja a gép felszereltségét a konfigurátorban.