Importőr

2020.07.01-től az Agrio MZS s.r.o. gyártó termékeinek hivatalos magyarországi importőre az ANDEST-2005 Kft., amely az Agrio permetezőgépek kereskedelmét, szerviz-, garancia- és alkatrész ellátását kizárólagos importőri státuszban látja el. A cég győri központi telephelye mellett Nyíregyházán, Szolnokon és Cecén regionális központtal és alkatrész raktárral várja leendő és régi partnereit.

Az értékesítői csapat tagjainak mindegyike hosszú évek óta foglalkozik mezőgazdasági gépkereskedelemmel, rendszeresen vesznek részt gyári oktatásokon, továbbképzéseken, így a szükséges szakismeretekkel kollégáink rendelkeznek. Magyarország területét régiókra osztottuk. Honlapunkon megtalálhatják az Önök területén illetékes kollégánk elérhetőségeit, akinek feladata az Agrio termékek népszerűsítése, bemutatása, az érdeklődők és vevők szakszerű, korrekt tájékoztatása, valamint az értékesítés. Szolgáltatásainkhoz tartozik a gépberuházásokhoz kapcsolódó finanszírozási igények kezelése (hitel, lízing) és a tanácsadás az Európai Uniós pályázatok lebonyolításában.

„A második gépet a szerviz adja el” – tartja a mondás. Tisztában vagyunk vele, hogy a nagy értékű gépek minden előnyös tulajdonságát csak megfelelő kezelői oktatás és beüzemelés után tudják vevőink maradéktalanul kihasználni. Ehhez tapasztalt, rendszeresen továbbképzett szervizes kollégák szükségesek. Szervizeseink a hét minden napján elérhetőek, így akár telefonon, akár személyesen is segítenek Önnek a gépek beállításában és az esetleges problémák gyors elhárításában.

Az Agrio gépekhez kizárólag eredeti, gyári alkatrészeket forgalmazunk, mivel csak ezekkel garantálható a gépek hosszú hasznos élettartama, a minimális számú meghibásodás és a lehető legkevesebb karbantartási idő. A készleten lévő alkatrészeket 1 munkanapon belül eljuttatjuk Önhöz.

Célunk, hogy az Agrio permetezőgép-értékesítésben és after-sales szervizben olyan minőségi kiszolgálást nyújtsunk, amellyel a gazdálkodók teljes mértékben elégedettek. Hosszú távú kapcsolatok kiépítésére törekszünk partnereinkkel, amit kiváló minőségű termékekkel, magas színvonalú szolgáltatással, emberközeli-, vevőbarát kiszolgálással és versenyképes árakkal kívánunk elérni.

Forduljanak hozzánk bizalommal!

 

Dr. Szabados Tamás

kereskedelmi igazgató